Artikler

Vil du med på holdet? Vi søger en Sales Specialist


Vil du med på vores vækstrejse som Sales Specialist?

Drives du af ambitiøse salgsmål? Og vil du gerne have mulighed for selv at definere din hverdag? Så kan rollen som Sales Specialist i Institut for Læringsdesign være din næste rejse!

Om Institut for Læringsdesign

Institut for Læringsdesign er startet i 2021 med en ambition om at blive den vigtigste virksomhed inden for læring og kompetenceudvikling. Vi er specialister i produktion af læringscontent, pædagogik og uddannelsesteknologi. Det har hurtigt gjort os til en af Nordens førende virksomheder inden for opbygning af engagement-platforme, onboardingforløb og skræddersyede hybrid-læringsprogrammer. Institut for Læringsdesign driver desuden en række online akademier, som vi selv betegner som skræddersyede standard akademier. De er målrettet både Retail, Hotel, Restauration, Convenience, Frisører og en række andre brancher. I dag er vi et team på 10 faste kollegaer og har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere og freelancere, som vi arbejder tæt sammen med.

Opgaven er klar. Du skal sælge vores uddannelseskoncept, metode og læringsprodukter til danske virksomheder.

Du vil med reference til CEO blive en del af et dynamisk salgsteam med fælles målsætninger. Kunderne, du kommer til at arbejde med, tæller både store danske virksomheder, Cityforeninger, nordiske organisationer og offentlige organisationer. Fællestrækket for kunderne er et ønske om at kompetenceudvikle deres medarbejdere.

Du bliver en del af en virksomhed, der har speederen i bund og vækster hurtigt. Derfor har vi brug for dig, en stærk og erfaren salgsressource, til at gribe de mange salgsmuligheder.

 

En del af teamet

Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er kort fra idé til handling, og hvor vi alle arbejder for at spille hinanden gode. Vi dyrker musketerånden og vores kollegaskab som en lige så vigtig del af hverdagen, som de resultater, vi skaber.

Vi har sat nogle ambitiøse vækstmål for de næste år, og du bliver en vigtig spiller for at realisere vores mål. Dine primære opgaver bliver at:

  • Drive salgsprocessen fra lead til commitment i 1-12 måneders salgscyklusser
  • Tiltrække kunder gennem Social Selling, deltagelse i erhvervsnetværk, på messer og mødebooking
  • Afdække organisationers uddannelsespotentiale og hjælpe dem med at optimere deres uddannelsesstrategier og læringsdesigns

 

Din profil og vores forventninger

Vi ved godt, at vi ikke kan få det hele, men vi forestiller os, at:

  • Du har minimum 3 års erfaring med salg af ydelser til C-level eller salg af HR-ydelser.
  • Du har arbejdet med uddannelse, enten som ekstern eller intern underviser.
  • Du har en naturlig nysgerrighed til EdTech og andre teknologier.
  • Du har erfaring med netværkssalg, Social Selling og er en stærk relationsopbygger.
  • Du har erfaring med mødebooking og kan kvalificere kunder på telefonen.
  • Du har gode kommunikative evner, både når der skal afholdes face-2-face møder og online salgsmøder.
  • Du er struktureret i din salgsopfølgning og er helt hjemme i CRM systemer.

Det er mange ting, og vi forventer ikke, du kan det hele. Vores mål er dog at sikre, at du efter 1 år i stillingen kan ’vinge’ alle ovenstående elementer af.

 

Vi tilbyder dig

En alsidig hverdag i et team, hvor engagement og fællesskab er i fokus. Vi arbejder professionelt og i fantastiske rammer, hvor vi udfordrer og støtter hinanden.

En lønpakke efter kvalifikationer og erfaringer, samt både pension, sundhedsordning og muligheden for en masse spændende oplevelser.

Opstart: 1. august 2022

 

Vigtigt omkring din ansøgning

Din ansøgning skal indeholde en præsentationsvideo med en motivation for, hvorfor du ser dig selv som en del af Institut for Læringsdesign.

Første samtale vil foregå på ’Teams’, og går du videre, ses vi fysisk til 2. samtale.

Vi anvender et profilværktøj som en del af rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Emil Hejlskov, CEO på, telefon 26 71 21 21. Ansøgning skal sendes til th@ifld.dk.

 

Sidebar