Vi er IFLD

Sidebar
Om os

Visionen

Uddannelsesbranchen indenfor det private erhvervsliv har stået stille i rigtig mange år. Den store digitalisering har egentligt været båret af, at ‘man’ har taget den klassiske tilstedeværelsesundervisning og flyttet én til én over på en digital platform. Det er langt fra den mest effektive måde at arbejde med digital læring på. Resultatet af den måde uddannelsesbranchen har fungeret på, fra omkring år 2000 og frem til 2021, er, at rigtig mange medarbejdere spilder deres tid på ineffektive kurser, og virksomheder spilder penge på den store investering. Dette ved både konsulenthusene, virksomhederne og deltagerne.

Med vores viden indenfor voksen pædagogik, contentproduktion og uddannelsesteknologier ved vi, at der er en bedre vej. Derfor er vores vision ikke at blive den største læringsvirksomhed, den er til gengæld:

At være den vigtigste virksomhed indenfor læring og kompetenceudvikling

Missionen

Vores kerneområde ligger i formidlingen og aktiveringen af viden. Ingen målgrupper er helt ens, ingen organisationer helt de samme, og ingen budskaber med helt samme mening. Derfor er det vigtigt at evne at forstå målgruppe, budskab og formidling i hver eneste case. Vores vigtigste fokusområde er hele tiden at fokusere på, hvordan viden sættes i spil, så der sker en transformation fra at vide noget til at kunne omsætte viden til ny adfærd. Det vil vi gøre:

Ved at være de bedste til at sætte viden i spil

Vores strategiske pejlemærker

Uanset om det handler om produkter, vores virksomhed eller vores undervisning, så har vi hele tiden people enabling i fokus. Vi ved, at alle besidder både viden og evnen til at være og blive en succes. Derfor insisterer vi på at skabe rammer, hvor der er plads til, at alle kan være den bedste version af sig selv, og alle kan tage det ansvar og lederskab, de ønsker.