Podcast

Podcast – Continuous Learning

Lyt med og bliv inspireret

Vi har skabt denne podcast for alle som er nysgerrige på læring, udvikling og læringsdesign. I podcasten deler vi ud af vores viden om alt fra forskning, teori og en helt masse praktiske eksempler fra den virkelige verden.

Sidebar

#2 Hvad er Continuous Learning?

Continuous learning er en tilgang til læring, hvor læringen både tænkes ind i hverdagen og designes så læringsmoduler og indhold gentages igen og igen.

I denne podcast kan du høre Anna Hollyoak og Emil Hejlskov fortælle om læringstilgangen som er fundamentet hos Institut for læringsdesign. En læringstilgang som har vist sig at være utroligt effektiv til at skabe læringseffekt og ændre adfærd.

#3 Lav smartere læring med microlearning?

Hvordan vinder man kampen om medarbejdernes opmærksomhed? I en konstant kamp med TikTok, Facebook, Insta, LinkedIn, Bereel og de mange andre sociale platforme, hvordan kan vi så vinde kampen om medarbejdernes opmærksomhed.

Det tager vi fat på i denne podcast. Som titlen på episoden afslører, så er tung elæring nok ikke svaret.

#4 Effektive værktøjer til at sætte viden i spil

Hvordan kan du sætte viden i spil? Der er så mange spændende værktøjer som kan anvendes, men det er vigtigt at bruge dem på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. I denne episode diskutere Anna Hollyoak og Emil Hejlskov hvordan viden kan sættes i spil, de kommer godt omkring modaliteter, micro-podcast, læringsvideoer, animationer, gamificering og meget andet.

#5 Skal vi boarde? et afsnit om preboarding, onboarding, reboarding og offboarding

Hvordan gør vi egentligt vores medarbejdere klar til jobbet? Uanset om det er som ny i virksomheden eller hvis man skifter job internt? Der er mange små faldgruber at være opmærksom på.

I dette afsnit får du en række hacks til at lave læringsprogrammer målrettet:

  • Preboarding: Når en medarbejder skal gøres klar til deres første arbejdsdag
  • Onboarding: Når en medarbejder starter på deres første dag og skal gøres klar til at blive en succes i deres nye job
  • Reboarding: Når en medarbejder skifter job internt og skal gøres klar til at blive en succes i en ny rolle, men med forståelse for virksomhedens kultur
  • Offboarding: Når en medarbejder stopper i virksomheden og skal overlevere viden til den tilbagevarende virksomhed