Onboarding

Pre- og Onboarding

One size does NOT fit all

Vores fornemmeste opgave er at skabe det pre- og onboardingforløb, som passer bedst muligt til de virksomheder, vi arbejder for. Det sikrer dem, at det sluttelige resultat passer ind i deres virkelighed, og ikke er produceret i et glashus, ud fra forudindtagede holdninger.
Nogle af de store emner, der får stor indflydelse på hele processen, er eksempelvis hvor vidt vores kunder allerede besidder det content, som skal bruges, eller om det skal produceres på ny. Ydermere om der allerede nu eksisterer en platform, som er tiltænkt projektet.

Institut for læringsdesign er et full service institut, der hele tiden følger med i den seneste forskning inden for læring, har dedikerede tekstforfattere, game builders, grafikere, animatorer, fotografer og projektledere, der kigger ind i hvert enkelt projekt som et projekt for sig.

Sådan kommer I i mål med jeres onboarding

Måden vi går til nye pre-/onboardingprojekter på er skitseret nedenfor. Den sikrer jer en sikker, gennemprøvet proces, som stadig er dynamisk.

  1. Formøde – ønsker, behov og situatation
  2. Mapping af struktur for pre-/onboarding journey
  3. Indsamling af eksisterende content samt valg af platform
  4. Content produktion og opbygning
  5. Testfase
  6. Pre-/onboarding launch

Det tager normalt mellem 2 og 4 måneder at etablere et fuld pre- og onboarding program.

Book en rådgiver

Emil Hejlskov

Co-Founder & Managing Partner

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet
Sidebar
Lederudviklingen

Platformsuafhængige

Vi er ikke gift med nogen bestemt platformudbyder. Vi mener, at medarbejderne og emnerne de skal lære afgør, hvordan pre- og onboardingen skrues sammen. Herunder hvilken platform der gør sig bedst til opgaven, eller den platform, som I ønsker at gøre brug af.

Vi har indgående erfaring med de mest dominerende platforme i markedet og bygger i flere af dem. Vi kan også rådgive jer, når I skal vælge en platformsløsning som matcher jeres ambition og budget.

Bliv klogere

EdTech kan hjælpe jer

EdTechs/uddannelsesteknologier ændrer konstant på vores muligheder og på, hvordan vi i fremtiden kommer til at lære.
Hos Institut for Læringsdesign er vi hele tiden nysgerrige på nye uddannelsesteknologier og på deres anvendelse.

Som medlemmer af EdTech Danmark, CopenX og gennem vores netværk ind i EdTech-verdenen, både ved start-ups, scale-ups og de etablerede internationale spillere, har vi fingeren på pulsen,
når det gælder uddannelsesteknologier.

Lederudviklingen

Social learning og personaliserede moduler

Personaliserede moduler, og push-beskeder der automatiseret viser den specifikke medarbejders navn sikrer jer, at medarbejderne oplever en høj grad af kommunikation og et forløb, der er specifikt tilrettelagt til dem.

Det skaber tilknytning mellem Falck og medarbejderne allerede inden de møder på arbejde den første dag.

Vi gør også brug af social-elementet, hvor systemer som eksempelvis Actimo giver medarbejder mulighed for at have
en fælles ”væg”/gruppe, som det kendes fra Facebook.

Her sker det direkte i platformen.

Gamification

Gamification er et gennemgående element, når vi bygger pre- og onboardingforløb for vores kunder.

En ting er, at det gør læring sjovt og ligeledes evner effektivt at aktivere den viden, medarbejderne skal tilegne sig. Noget andet er, at vi er seriøse omkring brugen af spil og gamificerede elementer.
Vi leger for at forankre viden, og elementet skal bruges afvejet til kunde, brand, emne og med hensyn til eksempelvis ordblindhed samt medarbejdernes kognitive evner.

Kom i gang nu, book en læringsekspert