Artikler

Handel med hjertet – Thy og Thisted løfter gæsteoplevelsen for turisterne til sommer


Thy- og Thisted Detailforum udruller ambitiøst projekt om at løfte service- og gæsteoplevelsen allerede til sommer.

som er et fælles handelsråd for byerne Ringkjøbing, Skjern, Tarm, Videbæk, Hvide Sande og Søndervig går sammen om et ambitiøst uddannelsesprojekt.

Gennem et projekt på 3 måneder bliver de erhvervsdrivende uddannet i service, salg og gæstehåndtering. Deltagerne i byerne er erhvervsdrivende, som har gæste- og kundekontakt, fx butikker, restauranter, B&B, supermarkeder, serviceteams og oplevelsesinstitutioner.

Hvis du til sommer kommer forbi en is-butik i Thy eller Thisted, så er det ambitionen af du vil opleve en forskel, når du hopper ind for at køle lidt ned.

Et fælles uddannelsesprojekt

Projektet ‘Handel med Hjertet Academy’ bygger 5 skræddersyede uddannelsesforløb, som tilsammen skaber et fælles uddannelsesprojekt. De 5 uddannelsesforløb er:

  • Retail Academy: For alle som arbejder i butik og ønsker at sælge mere til deres kunder.
  • Hospitality Academy: For alle som driver hotel, restaurant eller caféer.
  • Convenience Academy: For alle som arbejder på kaffebarer, med take-away eller fx i kiosker.
  • Beauty & Health Academy: For alle som arbejder på klinikker eller i salooner og ønsker flere loyale kunder.
  • Service Academy: For alle som ikke har en kundevendt funktion, men som ønsker at styrke deres service og evner indenfor proaktiv konflikthåndtering.

Vi elsker Thy, og vi elsker salg.

Thy og området omkring vestkysten er allerede stærkt branded og en attraktiv destination for feriegæster, og med projektet her, skal der knyttes stærkere bånd til gæsterne. De mange gæster som kommer forbi er også potentiale for at skabe en bedre forretning og tjene flere penge.

Undervejs i 3 måneders forløbet, bliver alle deltagere også trænet i salgsfærdigheder, så der kan tjenes lidt ekstra, når turisterne kigger forbi.

Handel med Hjertet Academy er en version af City Academy, som er tilpasset til Thy- og Thisted.

 

Kunne du også tænke dig et effektivt uddannelsesforløb i jeres by, så hør mere om, hvordan vi hjælper adskillige byer med at styrke deres handelsliv. Book et møde med det samme eller ring til Lars Fogtmann på tlf. 82 30 70 30.

Sidebar