EdTech

EdTech

Uddannelsesteknologierne er i rivende udvikling

EdTechs eller uddannelsesteknologier ændrer konstant på vores muligheder og på, hvordan vi i fremtiden kommer til at lære. Hos Institut for Læringsdesign er vi hele tiden nysgerrige på nye uddannelsesteknologier og på deres anvendelse.

Vi kan ikke løse alt gennem EdTech

Selvom teknologierne ofte virker lovende, og man hurtigt kan blive fanget i et hype omkring en ny teknologi, så skal vi huske, at vi ikke kommer til at løse alle problemer, blot fordi der er en ny teknologi, som lanceres. Gennem tiden har der været meget hype omkring teknologier som fx LMS platforme i 00’erne og Virtual Reality i slut 10’erne. Alligevel har disse 2 teknologier ikke skabt stor værdi set fra et generelt læringsperspektiv. Lanceringen af LMS platforme i 00’erne hjalp med at gøre nogle ting nemmere, men de revolutionerede ikke læringseffekten, og VR er i dag mere en spændende gimmick end et reelt værktøj, som bruges læringsprogrammer. VR’s store begrænsning ligger i økonomien omkring udviklingen af software og VR miljøer, ikke så meget i teknologien i sig selv. Den er ganske enkelt ikke tilgængelig nok.

Anna Hollyoak

Senior Partner - Læring og kvalitet

Vil du vide mere?

Bliv kontaktet
Sidebar
Uddannelses teknologier

Fingeren på pulsen

Som medlemmer af EdTech Danmark, CopenX og gennem vores netværk ind i EdTech-verdenen, både ved start-ups, scale-ups og de etablerede internationale spillere, har vi fingeren på pulsen, når det gælder uddannelsesteknologier.

Vil du inspireres til, hvordan vi forventer fremtidens uddannelse kommer til at se ud, så invitér os ud til et inspirationsforedrag eller besøg os til en inspirationsdag. Vi afholder løbende foredrag, workshops og inspirationsdage om fremtidens uddannelse for flere og flere virksomheder.

Bliv klogere

Teknologitræning er en af de største begrænsninger

Træning i anvendelse af nye teknologier er en af de største begrænsninger, vi ser i implementeringen af nye teknologier. Ofte ender nye teknologier med at blive købt hjem, men implementeringsfasen overses ofte. Det betyder, at teknologien ikke forløser det potentiale, den havde mulighed for.

Er du nysgerrig på EdTech?

Hvis du er nysgerrig på EdTech, er du altid velkommen til at række ud. Vi afholder foredrag og workshops om anvendelsen af uddannelsesteknologier. Det kan give jer inspiration til, hvordan I selv kan arbejde videre, og hvilke teknologier som vil give mening hos jer.

Bliv klogere