Leadership Academy

Leadership Academy

Træn dine ledere tæt på deres medarbejdere

Med rollen som leder følger et stort ansvar. Først og fremmest et ansvar for at lede sig selv og et ansvar for at optimere sine medarbejderes engagement og produktivitet. På Leadership Academy bliver lederne trænet i at være leder. Ikke i kursuslokalet, men i den virkelige verden.

Gennem et skræddersyet uddannelsesdesign bliver lederne både klædt på og udfordret på deres hjemmebane. Resultatet er:

1 At lederne lærer at forstå egen lederstil i samspil med deres medarbejdere

2 At lederne får et stærkere ledelsesnetværk, og organisationen får stærkere sammenhængskraft

3 At lederne bliver trænet i ledelse over en periode i deres egen hverdag

Emil Hejlskov

Co-Founder & Managing Partner

Book en demo og oplev

Book tid her
Sidebar

Ledelsesudvikling

11%

Job satisfaction

Målt som løbende effekt under lederudviklingsforløbet

9%

Higher engagement

Målt som pulsmålinger på de medarbejdere som har ledere på forløbet

12%

Lavere medarbejder churn

Målt på fastholdelse af medarbejdere i forhold til før lederprogrammet.

Skabt med hverdagen i fokus

Større diversitet og inklusion i de ledelsesmæssige beslutninger

Et vigtigt element på Leadership Academy er involveringen af alle deltagere og deres individuelle styrker. Rammen for uddannelsesforløbet er med til at øge diversiteten – ikke i sammensætningen af ledergruppen, men i de input lederne får fra hinanden. Og dermed også i de beslutninger, som bliver truffet.

Gennem små faciliterede netværksgrupper øges inklusionen ligeledes, da alle får en aktiv rolle i udviklingen af både eget og kollegaernes lederskab.

Bliv klogere
Leadership Academy

Læringsloops for ledere

Udviklingen og forankringen sker i kombination mellem et online læringsunivers og hybride workshops. Det hele designet for at øge viden, aktivere viden, anvende viden og implementere viden gennem 4 step. Tilsammen udgør de et læringsloop. Leadership Academy designes ud fra jeres ambition og ønsker med alt fra 2 til 10 læringsloops. På den måde bliver den ønskede ledelseskultur en del af hverdagen. Uanset om I ønsker en styrket eksekveringskraft, implementering af nye værdier, stærkere sammenhængskraft, eller I står overfor et større change management projekt.

Del 1:
Knowledge building

Opbygning af grundviden og fællessprog

Del 2:
Knowledge in real life

Microlearning til at skabe refleksion over egne ledelsesindsatser

Del 3:
Hybrid training

Hybrid peer-to-peer workshop til erfaringsudvikling og bearbejdning af den nye viden.

Del 4:
Transfer

Implementering og anvendelse af den nye adfærd og de nye værktøjer.

Plug ´n´ play

Et gamificeret plug ‘n’ play læringsunivers tilpasset lederens hverdag

Det lyder måske smart og lidt for teoretisk, men Leadership Academy er netop designet med praktisk anvendelse som målsætning. Det er et effektivt lederudviklingsforløb, som kan rulles ud i teams og virksomheder med 25 ledere eller flere.

Leadership Academy er designet over den nyeste viden indenfor nudging, adfærdsdesign, gamification og læringsteori. Leadership Academy kan indeholde både præ-producerede ledelsesmoduler som relationel ledelse, change management eller fx leadership alignment.

Modulerne kan også indeholde skræddersyede ledelsesmoduler som anvendelse af jeres værdier i lederskabet, forøgelse af diversitet i lederskabet eller ledelsesmoduler, som bindes op på jeres trivselsmålinger.

Leadership Academy er en effektive metode til udvikling af jeres lederorganisation.

Bliv klogere

Se vore video om Leadership Academy

HTH er Skandinaviens stærkeste køkkenbrand, og for os er lederskabet fundamentet for at fastholde vores førerposition. Vi arbejder i tæt samarbejde med Institut for læringsdesign for hele tiden at optimere vores lederuddannelser og talentudvikling.

– Dennis Skovbjerg, Læringsspecialist HTH International Brands

Meget mere end tung e-læring – det er en hjælp i hverdagen

Digital læring kan ikke stå alene, og traditionel e-læring er ikke engagerende i sig selv. Derfor er Leadership Academy meget mere end bare e-læring og enkelte microlearnings. Det er et læringskoncept, som hjælper lederne til at udøve stærkere ledelse. Læringskonceptet består blandt andet af:

  • Mobil læringsplatform, som sikrer en gamificeret læringsoplevelse og et stort deltagerengagement.
  • Opsøgende systemsupport, som sikrer, at alle ledere onboardes effektivt med full-serviceløsning til Topmanagement og HR. Så I skal bruge et minimum af ressourcer på projektet.
  • Opsøgende læringssupport, som sikrer, at alle ledere følges tæt og individuelt af Leadership Academys Customer Impact Team.
  • Kick-off og ‘how to study’ moduler on location, så alle ledere kommer godt i gang og bliver klædt på til at få mest muligt ud af Leadership Academy.

Vores team sikrer, at alle ledere kommer godt i mål

Den opsøgende læringssupport er med til at sikre, at alle ledere følges tæt og individuelt af Leadership Academys Customer Impact Team. Teamet kontakter alle ledere individuelt, hvis de oplever, at en leder falder fra eller ikke løser sine opgaver.

Customer Impact Team leverer desuden statistik og management rapportering til alle topmanagement og HR, så der er fuldt indblik i aktivitet, engagement og effekt af Leadership Academy.

Bliv klogere